Кадър БНТИван Гарелов направи интересен политически коментар. Малко сме по-нервни, обществото не

...
Кадър БНТИван Гарелов направи интересен политически коментар. Малко сме по-нервни, обществото не
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Ако дотук е било мафиотски живковизъм, сега следва инфлуенсърска демокрация

Кадър Българска национална телевизия

Иван Гарелов направи забавен политически коментар. „ Малко сме по-нервни, обществото не си е изяснило какво тъкмо стана. Ако дотук е било " мафиотски живковизъм ", в този момент следва " инфлуенсърска народна власт ". “ Това заяви журналистът.

„ Започваме нов преход, с това ще се занимава с пропагандата. Изненадата на тези избори е, че въпреки всичко в някаква степен митингите съумяха, те победиха, колкото и да го отхвърлят някои “, сподели в " Панорама " по Българска национална телевизия Гарелов.

Той предвижда нови избори, а финансовата загуба от тях, по думите му, не е огромна.

„ Борисов и ГЕРБ желаят да избегнат нови избори поради опцията президентът да назначи собствен длъжностен кабинет. Времето за един длъжностен кабинет, в него то едвам съумява да влезе в някаква тема преди да дойдат изборите “, сподели още Иван Гарелов.

Според него е неточност, че Българска социалистическа партия не са били част от митингите против държавното управление, написа standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР